Jan Schimmel Massagepraktijk Vorden

NRT Neural Reset Therapy®

Stel je voor dat jouw pijn snel verdwijnt, zonder druk uit te oefenen op gevoelige gebieden.
Neural Reset Therapy® (NRT) is een snelle en gemakkelijke manier om strakke en pijnlijke spieren weer soepel en pijnvrij te maken.
Neural Reset Therapy® laat je voelen alsof je net getuige bent geweest van een goocheltruc. Gelukkig is het geen magie, het is wetenschap en het is bewezen dat het keer op keer werkt. Verbazingwekkend snel verdwijnt de pijn.

Beter presteren op je werk
Veel beroepen eisen een zware tol van je lijf. Zo ontstaan klachten die heel goed behandeld kunnen worden door een masseur. Wacht niet tot je helemaal vastzit, NRT helpt echt!

Zooo ontspannen
NRT gecomboneerd met ontspanningsmassage, geeft een zo diepe ontspanning omdat door de NRT behandeling de pijn al weg is.

Weer ongehinderd sporten
Blessures? Hinder bij het sporten of bij yoga? Neural Reset Therapy maakt je weer snel soepel en pijnvrij!
NRT is een krachtige therapie het opent de bloedcirculatie en lymfe op microniveau en schakelt triggerpoints uit in gedeeltes van het spierstelsel die met geen enkele andere techniek kunnen worden behandeld. Na de behandeling werkt het proces nog een tijd na. Zodra de bovenmatige spierspanning is genormaliseerd beginnen de cellen zichzelf te herstellen. Je kunt dit ervaren als spierpijn, alsof je de dag ervoor teveel hebt getraind.

Hoe NRT werkt bij PTSS:
Wanneer Neural Reset Therapy de hersenen reset, kunnen de herinneringen terugkeren en kunnen ze worden verwerkt en vrijgegeven als je de juiste zorg krijgt. NRT kan de beperkingen vrijmaken zodat het trauma emotioneel en mentaal kan worden vrijgegeven.

Hoe ontstaat PTSS:
Veel mensen die een trauma hebben meegemaakt, behouden de herinnering aan het trauma in hun hersenen. Het brein stuurt dan signalen naar delen van het lichaam om bewaakt te blijven voor toekomstige mogelijke traumatische gebeurtenissen. Deze bewaking kan ertoe leiden dat delen van het lichaam zelfs na jaren gespannen blijven. Het is alsof het lichaam op scherp is gesteld en nooit de boodschap heeft gekregen dat nu alles in orde is.